top of page
6EA3C228-0B97-4BDC-AB32-B2F944BB2380.jpe

Wie wij zijn

Wij hebben onze krachten gebundeld bij "Kunst is Durven & Doen". Atelier Kunst is kijken van Nanneke Bastiaan staat voor vele creatieve workshops voor jong en oud. Art & Business Producties geleid door Monique Elsing is bekend bij vele kunstenaars en cultuurondernemingen voor video reportages.

Samen gaan wij voor kwaliteit en betrouwbare online workshops voor kinderen en volwassenen op schilder, teken en knutsel gebied.

Dit heeft geleid tot de oprichting van Kunst is Durven & Doen in 2020. We zijn met veel enthousiasme online creatieve video's aan het maken voor jong en oud. Ditzelfde enthousiasme heeft ons er toe aangezet te groeien tot het bedrijf dat we nu zijn.We hebben samenwerking gezocht met lokale winkeliers voor knutsel, teken en schildermateriaal met hoogwaardige kwaliteit. We worden ondersteund door student Sebas de Vries welke voor zijn ontwerpen punten verdiend voor zijn opleiding en daarnaast hebben we advies ingewonnen bij Tijmen Snelderwaard, illustrator en genomineerd voor de Tegel voor een Virtuele vertelling bij Volkskrant. Ons doel is om gehele families te laten tekenen, schilderen of knutselen. Er zijn diverse mogelijkheden. Voor meer informatie over de producten en diensten die wij leveren, neem vandaag nog contact met ons op. Bekijk de trailers en bestel de workshop door op de video te klikken. Voor materialen ga je naar de webshop!

meer info

Wie wij zijn: Over

HET TEAM VAN KUNST IS DURVEN EN DOEN

Leer ons beter kennen

Monique Elsing

MONIQUE ELSING

cameravrouw, editor

Monique is de drijvende kracht achter Art & Business Producties. Dit bedrijf heeft zich als doel gesteld kunst, cultuur en (creatieve) ondernemers in beeld te brengen. De laatste 10 jaar is Monique heel actief geweest als verslaggever, editor en cameravrouw bij diverse lokale omroepen en andere media (radio, TV en Nieuws.nl)
Daarnaast heeft Monique de PABO afgerond.
Nu ze bij "Kunst is Durven & Doen" werkt kunnen wij niet anders dan op elkaar bouwen, op weg naar succes. De geweldige toewijding, creativiteit en passie heeft ons allemaal geïnspireerd om nog harder ons best te doen.

Nanneke Bastiaan

NANNEKE BASTIAAN

Creatieve ondernemer

Nanneke heeft 15 geleden het roer omgegooid en heeft de opleiding gevolgd aan kunstacademie in Alkmaar. Ze geeft inmiddels al meer dan 10 jaar creatieve workshops aan kinderen en volwassenen. Daarnaast is ze bestuurslid bij 2 creatieve stichtingen.
Nanneke heeft de post HBO scholing gevolgd: "Ook kunstenaars koken met water", waarbij een mindfullness benadering centraal staat.
Nanneke is een fantastisch teamlid en werkt al sinds het begin bij Kunst is durven en doen. Als onze beeldende kracht is het bedenken en verzinnen van grensverleggende workshops  een tweede natuur.

Wie wij zijn: Team
bottom of page